Inspiration

Her kan du blive inspireret.

Vi har samlet en række billeder fra kunder og deres gør-det-selv projekter, samt billeder af produkter, som vi har produceret på Den Gamle Møbelfabrik på special bestillinger. 

Smukt Spisebord Ved Vesterhavet

Ejerne af et smukt nybygget sommerhus ved vesterhavet, havde et ønske om et plankebord til deres køkkenalrum. Valget faldt på et egetræs plankebord med et træ understel. Bordpladen består af to store planker, som efterfølgende blev limet sammen. 

Læs mere om det speciallavet egetræs plankebord HER

 

Flot Trappe I Eg

En kunde havde et ønske om et gør-det-selv projekt i form af en trappe i egetræ. Til dette leverede vi smukke træplader i eg. Og resultatet blev, som det ses på billederne, utrolig smukt.

 

Speciallavet Plankebord Til Lejlighed

Ejerne af en skøn ældre lejlighed i Århus midtby, havde et ønske om et speciallavet plankebord til deres spisekrog. Plankebordet skulle passe til spisekrogens flotte slagbænk. Eftersom at spisekrogen havde charmerende skæve vinkler, skulle der tages hensyn til dette. Valget faldt på et egetræs plankebord med 3 planker, tilpasset til spisekrogens mål.

Læs mere om det speciallavet plankebord HER

 

 

Indret Dit Hjem Med Stil

Har man som kunden her, et stort og flot vinduesparti, som ofte kan være svært at indrette, så er et smukt konsolbord i træ en rigtig god løsning.
Konsolbordet er af ubehandlet eg. Bordet fremstår derfor meget naturlig og passer flot ind i indretningen. 

 

Speciallavet Køkkenbordplade

Køkkenet er ofte hjerterummet i hjemmet. Derfor skal det også fungere og se ud, præcis som du ønsker. En speciallavet bordplade, som et tilpasset til netop dit drømme køkken, kan give dit køkken den helt særlige glød.

Læs mere om den speciallavet køkkenbordplade HER

Speciallavet køkken bordplade i røget eg