Speciallavet Køkkenbordplade

Speciallavet Køkkenbordplade

I dag købes det nye køkken ikke kun hos en forhandler. Ret ofte ser vi, at det nye køkken er en kombination af elementer, fra flere forskellige forhandlere. Skabe og skuffer kommer fra en forhandler, låger fra en anden forhandler og hårde hvidevarer fra en helt tredje forhandler.

Dette giver dig muligheden for at kunne personliggøre dit køkken, og virkelig gøre det til dit eget.
Vi havde fornøjelsen af at lave en speciallavet køkken bordplade i røget eg til en kunde, som netop havde valgt forskellige forhandlere, til at skabe deres drømme køkken.

En bordplade bliver til

En speciallavet bordplade starter altid med en god dialog. Det er vigtig at kunden får sine ønsker til produktet indfriet.

I dette tilfælde ønskede kunden en bordplade i røget eg. Til start var der tale om en fingersamlet træ bordplade. Men efter en god dialog, endte det med en speciallavet bordplade med lameller i fuld længde. 

Køkken bordblade i røget eg køkken bordplade i røget eg

Først blev plankerne høvlet og derefter rettet til i kanterne. Plankerne er i egetræ og er gennemrøget. Farven på røget eg har en utrolig smuk mørk nuance, som frembringer træets detaljer flot.

Design din egen køkkenbordplade

Når du som kunde ønsker en speciallavet bordplade, er du med i hele processen.

Efter plankerne til køkken bordpladen blev høvlet og kanterne rettet til, skulle plankerne limes sammen og sættes i spænd. Efterfølgende blev bordpladen skåret til i både længden og bredden, så bordpladen passede til kundens mål. Til slut blev bordpladen pudset.

Kunden ønskede tilpassede huller til henholdsvis vask og kogeplade, dette blev efterfølgende også skåret til.

Et smukt resultat

Den speciallavet køkken bordplade i røget eg, står utrolig flot til kundens køkken. Og slutresultatet blev intet mindre end fantastisk.

Kunden valgte efterfølgende selv at oliere bordpladen.

Ønsker du en speciallavet bordplade, hjælper vi gerne med dette.
Du finder mere information HER

Speciallavet køkkenbordplade i røget eg Speciallavet køkkenbordplade i røget eg

Speciallavet køkkenbordplade i røget eg

Tilbage til blog