Om Den Gamle Møbelfabrik

Historien bag Den Gamle Møbelfabrik

 

Farre møbelfabrik blev etableret i starten af 1900-tallet af Anton Marius Jensen, som startede et lille snedkeri i et værksted, som han selv havde bygget. Dette blev begyndelsen på Farre møbelfabrik, hvor nogle af landets dygtigste møbelsnedkere blev udlært, og hvor de fine Hepplewhite møbler så dagens lys for første gang.

 

I dag danner den gamle møbelfabrik i Farre rammer for virksomheden Farre Production, som producerer og sælger kvalitets bordplader i massiv træ. Bag Farre Production står en jyske herrer i sin bedste alder, som har en længerevarende baggrund hos den anerkendte møbelproducent, Gangsø Møbler.

 

Giv din indretning et personligt præg

 

Lad dig inspirere af vores store sortiment af forskellige træsorter, bordplader og tilbehør i træ. Et naturmateriale som træ vil med garanti give dit hjem et varmt og unikt udtryk. Vi leverer planker til plankeborder eller færdiglavet plankeborder, hvad end det skal være til et spisebord, køkkenbord, langbord eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Hos Farre Production sætter vi en stor ære i at levere et færdigt produkt, hvor pris, bæredygtige naturmaterialer og kvalitet går hånd i hånd. Vi er altid klar på en udfordring - så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle specifikke ønsker til din bordplade. Du er desuden altid velkommen til at komme forbi den gamle møbelfabrik, for at afhente dine køb, se nærmere herom på www.dengamlemobelfabrik.dk. Ring gerne hvis du har ønsker ud over det du kan finde på webshoppen, så vil vi forsøge at finde en løsning. Ring Lars 21267113