Om Den Gamle Møbelfabrik

Historien bag Den Gamle Møbelfabrik

Farre møbelfabrik blev etableret i starten af 1900-tallet af Anton Marius Jensen, som startede et lille snedkeri i et værksted.
Dette blev begyndelsen på Farre møbelfabrik, hvor nogle af landets dygtigste møbelsnedkere blev udlært, og hvor de fine Hepplewhite møbler så dagens lys for første gang.

I dag danner Den Gamle Møbelfabrik i Farre, rammen for virksomheden Farre Production, som producerer og sælger kvalitets bordplader i massiv træ.
Bag Farre Production står en jysk herre i sin bedste alder, nemlig Lars. Lars har en længerevarende baggrund hos den anerkendte møbelproducent, Gangsø Møbler.

Giv din indretning et personligt præg

Lad dig inspirere af vores store sortiment af forskellige træsorter, bordplader og tilbehør i træ. Et naturmateriale som træ vil med garanti give dit hjem et varmt og et unikt udtryk.

Vi leverer planker til plankeborde eller færdiglavet plankeborde. Uanset om det skal være til et nyt spisebord, køkkenbord, langbord eller noget helt fjerde, står vi klar til at hjælpe dig. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Farre Production sætter vi en stor ære i at levere et færdigt produkt, hvor pris, bæredygtige naturmaterialer og kvalitet, går hånd i hånd. Vi er altid klar på en udfordring - så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har specifikke ønsker til din bordplade.

Du er desuden altid velkommen til at komme forbi på Den Gamle Møbelfabrik. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har behov for personlig rådgivning, eller har ønsker ud over det du kan finde på webshoppen. Vi står klar med en løsning, der passer til dig og dine ønsker.