Bordplader Efter Mål

Du kan her bestille din bordplade efter specifkke mål.

Står du overfor et nyt byggeprojekt og mangler træplader på helt specifikke mål, vil vi meget gerne være behjælpelig med dette.

Bestil din træ bordplade efter mål i den bedste A/B kvalitet. Det vil sige, at retsiden er meget ensartet og uden store knaster og misfarvninger. Så længe der er 4 retsider på din ønskede træplade, kan du bestille præcis de mål du ønsker.

Har du brug for hjælp til din bestilling kan du altid kontakte os på tlf. 21267113

Sådan Bestiller Du Din Træplade

Nederst på siden finder du et skema som skal udfyldes.

Bemærk at dette skema er en forespørgsel, og du derfor ikke er bundet til noget når du sender. 

I skemaet skal du blandt andet oplyse om dine kontakt oplysninger. Dernæst skal du udfylde hvilken træsort du ønsker at få dine træplader i.

Ydermere skal du tage stilling til pladens tykkelse og om du ønsker en grundoliering udført af os på fabrikken.

Dernæst skal du indtaste mål. Her skal du oplyse hvilken bredde og længde du ønsker. Du kan orientere dig om stavretningen på billedet nedenunder.

 

 

Nu skal du tage stilling til hvilken kantbearbejdning du ønsker din træplade skal have. Piktogrammerne nedenunder viser vores forskellige muligheder.

 

kanter-skema

 

Ønsker du en plade hvor vi bearbejder en eller flere af kanterne med en radius 5 (se piktogram) vælges dette. I "øvrige kommentarer" skriver du hvilke kanter der skal bearbejdes.

Du har mulighed for at tilføje yderligere kommentarer og oplysninger, hvis du har særlige ønsker.

Når formularen er sendt, vil du blive kontaktet af os. Vi vil meget gerne være behjælpelig med personlig rådgivning til netop dit projekt. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21267113 

 

Vores træsorter

træart-skema

ASK

Ask er en meget populær træart, med sin meget lyse farve og en struktur med spil og uregelmæssige afgrænsninger. Pladen er en A/B kvalitet, så farven er meget ensartet og fin lys. Ask er en hård træart, med mange anvendelses muligheder. 

BØG 

Bøg er en meget hård træsort, som anvendes meget i møbelproduktion, farven er lys med rødlige toner, strukturen er rolig og ensartet. Pladen er en A/B kvalitet , så farven og struktur er afstemt. Bøg anvendes til alle mulig gør det selv projekter.

EG

Eg er for tiden meget populær til køkken borde, spiseborde og meget andet. Eg er kendetegnet af sin karakteristiske struktur med naturlig variation og farve. Pladen er en A/B kvalitet, som det fremgår af billedet, er struktur og farve meget ensartet. 

Europæisk Valnød

Valnød har en meget varm farve og en flot og levende struktur, og fremstår med en dybde i strukturen og varme i farven, som kommer specielt til sin ret hvis pladen olieres. Farven er brunlig med røde nuancer, og træet er semi hårdt, og kan anvendes til køkkenborde og andet, kun fantasien sætter grænsen. Pladen er A/B kvalitet, og fremstår ensartet.