Bordplader efter mål

 

Bestil bordplader efter mål.

Til køkkenbords plader, eller andre gøre det selv projekter.

Du er altid velkommen til at kontakte Lars på 21267113

Her kan du bestille vores bordplader efter mål, i bedste kvalitet, A/B. Det vil sige at retsiden er meget ensartet og uden store knaster og misfarvninger. Du kan bestille på det mål, som du ønsker, så længe det er 4 retsider.

 

Nederst på denne side finder du et skema som du udfylder med de oplysninger der spørges  ind til. 

Dette skema er kun en forespørgelse, og du vil blive kontaktet efterfølgende for nærmere aftale, så intet bindende.

Først er det personlige kontakt oplysninger.

Herefter skal du indtaste hvilken træart du gerne vil have din unikke plade leveret i. Vi har indsat nogle billeder af dine muligheder.

Dernæst skal du tage stilling til om hvilken tykkelse du ønsker, og om pladen skal leveres grundolieret fra os.

Så skal du indtaste bredden og længde på pladen, se tegningen for at orientere dig vedrørende stavretning. 

Så er tiden kommet til at vælge kantbearbejdning, hvis du ønsker en plade med ret kant skal du blot taste dette.

Ønsker du derimod en plade hvor vi bearbejder en eller flere af kanterne med en radius 5 (se piktogram) vælges dette, og dette skrives ind i "øvrige kommentarer, hvilke kanter der skal bearbejdes. se tegning for forklaring.

Når formularen er sendt vil vi vende tilbage, og skulle der alligevel være tvivl om noget, får vi det klaret af inden vi sætter gang i produktionen.  

 

Vores træarter:

træart-skema

ASK: Ask er en meget populær træart, med sin meget lyse farve og en struktur med spil og uregelmæssige afgrænsninger. Pladen er en A/B kvalitet, så farven er meget ensartet og fin lys. Ask er en hård træart, med mange anvendelses muligheder. 

Bøg: Bøg er en meget hård træsort, som anvendes meget i møbelproduktion, farven er lys med rødlige toner, strukturen er rolig og ensartet. Pladen er en A/B kvalitet , så farven og struktur er afstemt. Bøg anvendes til alle mulig gør det selv projekter.

EG: Eg er for tiden meget populær til køkken borde, spiseborde og meget andet. Eg er kendetegnet af sin karakteristiske struktur med naturlig variation og farve. Pladen er en A/B kvalitet, som det fremgår af billedet, er struktur og farve meget ensartet. 

Europæisk Valnød: Valnød har en meget varm farve og en flot og levende struktur, og fremstår med en dybde i strukturen og varme i farven, som kommer specielt til sin ret hvis pladen olieres. Farven er brunlig med røde nuancer, og træet er semi hårdt, og kan anvendes til køkkenborde og andet, kun fantasien sætter grænsen. Pladen er A/B kvalitet, og fremstår ensartet.

 

Vores kantmuligheder:

kanter-skema

 

Vi tilbyder at bearbejde kanten med en radius 5 på retsiden, du skal blot notere i øvrige kommentarer i skemaet herunder, hvor du gerne vil have radius 5 på din unikke bordplade, så sørger vi for det.