Privatlivspolitik

Logstatistik, Fortrolighed & Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf. nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Farre Production Aps. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på dengamlemobelfabrik.dk er Lars Andreasen.

Som registreret hos Farre Production Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@dengamlemobelfabrik.dk

Logstatistik & Fortrolighed

Vi anvender log-statistik med det formål at kunne genskabe ordrefejl. Vores system er desværre ikke ufejlbarligt, og der sker fejl, og derfor anvender vi log-statistik til at kunne gendanne fejlordre. Den Gamle Møbelfabrik er meget opmærksomme på at forhindre al misbrug af informationer, og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder:

  • Vi videregiver ikke data til tredjepart
  • Vi sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
  • Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du skal blot sende en E-mail eller kontakte os på anden vis. 

Vi respekterer vores kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. 
Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form.

I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du derfor, at vi har mulighed for at slå disse persondata op via din e-mailadresse eller telefonnummer i vores system. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige i vores virksomhed og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte vores kundeservice, som kan fjerne dine persondata.

Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.

Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

Elektronisk kommunikation

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig i vores systemer. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, din levering.

Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen - og i dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem E-mails, sms eller ved opslag på dette website.

Copyright

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører Den Gamle Møbelfabrik eller leverandører til Den Gamle Møbelfabrik.

Alt software anvendt på dette website tilhører Den Gamle Møbelfabrik eller dets software leverandører.

Opdateringer

Vores site opdateres dagligt.

Anmeldelser, Kommentarer, Kommunikation & Andet indhold

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame.

Du må ikke bruge falsk E-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening.

Den Gamle Møbelfabrik forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Den Gamle Møbelfabrik og non-exclusive, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.

Du giver Den Gamle Møbelfabrik og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Den Gamle Møbelfabrik eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.

Den Gamle Møbelfabrik har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Den Gamle Møbelfabrik kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.

Ejendomsret

Du har risikoen for returforsendelser, indtil Den Gamle Møbelfabrik modtager varerne og vi anbefaler derfor at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

Frasigelse & Begrænsning af ansvar

Dette website leveres af Den Gamle Møbelfabrik på en ”as is” og ”as available” basis. Den Gamle Møbelfabrik kan ikke gøres ansvarlig, utalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site. Den Gamle Møbelfabrik kan ikke gøres ansvarlig for information, indhold, materiale eller produkterne indeholdt på dette website og du accepterer udtrykkeligt at brugen af dette website er på egen risiko.

Den Gamle Møbelfabrik kan ikke gøre ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte og tilfældigt afledte skader, virus eller skadelige komponenter

Site politik, Rettelser & Automatiske informationer

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger Den Gamle Møbelfabrik. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer.

Kreditkort sikkerhed: Vi har garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Den Gamle Møbelfabrik retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf. 21 26 71 13 alle hverdage i tidsrummet 10.00 - 14.00 eller på mail info@dengamlemobelfabrik.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@dengamlemobelfabrik.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Læs vores fulde handelsbetingelser her.