Personlig Rådgivning

Vi Står Klar Til At Hjælpe Dig

På Den Gamle Møbelfabrik hylder vi alle projekter.

Så uanset om du er til gør-det-selv eller har brug for vores erfarne hænder på fabrikken, så står vi altid klar til hjælpe dig.

Det er vigtigt for os, at vi kan vejlede dig i den rigtige retning. Derfor vil vi meget gerne tage en snak med dig, om netop dit projekt. På den måde, kan vi sammen skabe det bedste resultat for dine ønsker.

Hvad Kan Vi Tilbyde? 

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde vores kunder en grundig og korrekt rådgivning. Og vores viden og erfaring om både træ og oliering, er stor.

Efter mange år i møbel og træ branchen, har vi fået skabt en erfaring inden for træ, som er brugbar til mange projekter. Så uanset om du har brug for råd og vejledning til en ny køkkenbordplade, spisebord eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne hjælpe.

Hvordan Kan Vi Hjælpe Dig?

Hvilket projekt står du overfor?

Måske trappen skal have nye flotte egetræs trin? Eller måske spisestuen skal have et smukt nyt plankebord? Det kan også være du ønsker en ny flot køkkenbordplade i træ?

Vi har et stort udvalg af forskellige træsorter. Og vi hjælper gerne med at finde frem til den helt rette løsning. 

Ønsker du ligeledes at få hjælp til opmåling, montering af vask og induktionsplade i køkkenbordpladen eller anden form for vejledning, hjælper vi også meget gerne med dette.

Kontakt Os For En God Snak 

Intet spørgsmål er for stort. Så ring endelig og lad os få en god snak om dit kommende træ projekt.

Du altid velkommen til at ringe til os på Tlf. 21267113 eller skrive på vores mail info@dengamlemobelfabrik.dk